Nikolai Serda

Nikolai Serda is oprichter en mede-eigenaar van iGNITE! music, een management en booking agency gevestigd in Amersfoort en Deventer. Hij is voornamelijk actief als manager.

Het team van iGNITE! music verzorgd o.a. het management en boekingen voor artiesten als de Hardstyle Pianist, Roos Blufpand, Lorrèn, Envine en meer. De artiesten zijn actief in verschillende genres, van Klassiek tot Pop en van Urban tot Dance.

Ook produceert iGNITE! Music speciale shows bij openingen of afsluitingen van grote festivals op het snijvlak tussen akoestische en vaak klassieke muziek en elektronische muziek voor partners als ID&T, Qdance en B2s (bekend van o.a. Defqon.1, Decibel Outdoor, Qlimax etc).
Daarnaast is iGNITE! Music actief in topline plaatsing. Zij representeren een aantal songwriters in de dance industrie en plaatsen hun songs bij internationale DJs zoals Timmy Trumpet, Sub Zero Project, Scooter en meer.

Naast zijn werkzaamheden bij iGNITE! Music is Nikolai talentontwikkelaar/manager bij BRUT. Hij richt zicht vooral op de lange lijnen die komen kijken bij het bouwen van een duurzame carrière in de muziek. Binnen BRUT begeleid hij onder andere XILLAN, Lena Hessels en NESS.

Tot slot is hij naast zijn managementwerkzaamheden ook muzikant en tourde hij als gitarist met verschillende club- en theaterproducties.

Tijdens Booster is Nikolai op zoek naar verrassende crossovers

terug naar overzicht