Nikolai Serda

Nikolai Serda Booster

Nikolai Serda is oprichter en mede-eigenaar van iGNITE! Music, een management en booking agency gevestigd in Amersfoort en Deventer. Het team van iGNITE! music vertegenwoordigd artiesten in verschillende genres, van Klassiek tot Pop en van Urban tot Dance. Zij werken onder met artiesten zoals de Hardstyle Pianist, Roos Blufpand, Primaat, Diandra Faye, Envine, Mojo Fyre en meer.

Ook produceert iGNITE! Music speciale live shows voor festivals en evenementen van samenwerkingspartners als ID&T, Qdance en B2s (bekend van o.a. Defqon.1, Decibel Outdoor, Qlimax etc).
Daarnaast vertegenwoordigd iGNITE! Music een groeiend roster van songwriters, topliners en vocalisten in de dance industrie en plaatsen zij hun songs bij internationale DJs zoals Timmy Trumpet, Sub Zero Project, Scooter, Blasterjaxx, Ferry Corsten en meer.

Als manager richt Nikolai zich vooral op de lange lijnen die komen kijken bij het bouwen van een duurzame carrière in de muziekindustrie en draagt daarbij zorg voor het verzamelen van een team en financiële middelen voor artistieke plannen, tour en release plannen en meer.

Naast zijn managementwerkzaamheden is Nikolai ook muzikant en tourde hij als gitarist met verschillende club- en theaterproducties.

terug naar overzicht