fbpx

Nieuws

Sta jij in de startblokken om je act aan te melden voor Booster 2023? De inschrijvingen starten 13 oktober aanstaande.
Het Booster Festival vond zaterdag, na twee online edities, eindelijk weer live plaats in de binnenstad van Enschede. Aanstormend talent uit Oost-Nederland kon zichzelf presenteren aan de muziekindustrie uit heel Nederland.
Net als vorig jaar organiseren we weer BoosterTV, het radio/TV-programma van Booster Festival. Twaalf uur lang zullen de presentatoren je door Booster 2022 heenleiden.
Kom je zaterdag 9 april gezellig met ons borrelen en eten in de Twentsche Foodhal? Vanaf 17:00 uur tot 18:30 komen we samen voor het Booster netwerkdiner. Aanschuiven is gratis, vooraf aanmelden is gewenst.
De laatste maand van Booster is aangebroken en we kunnen ons gaan voorbereiden op een geweldige editie! Op onze vernieuwde website check je het volledige programma.
Tijdens Booster 2021 kregen alle acts de mogelijkheid om een videosessie op te nemen op een bijzonder locatie in Enschede. Kijk hier alle sessies terug.
Op zaterdag 9 april 2022 vindt het Booster Festival weer fysiek plaats in het hart van Enschede. Dat kan niet zonder de hulp van vrijwilligers en daarom zijn we op zoek naar jou!

partners

  • Metropool
  • ArtEZ
  • BRUT
  • Gemeente Enschede