fbpx

Nieuws

Afgelopen dinsdag 31 oktober sloten de inschrijvingen voor het showcasefestival Booster met een recordaantal van 245 aanmeldingen. […]
Een speelplek bemachtigen op het showcasefestival van Oost-Nederland? Schrijf je in voor Booster 2024!  Je carrière een […]
Booster Aftermovie
Get ready for the after! We kijken terug op een geslaagde 10e editie van Booster en we hopen iedereen volgend jaar op zaterdag 6 april weer te mogen verwelkomen in Enschede.
Maartje Booster Festival 2023
Zaterdag 1 april fungeerde de binnenstad van Enschede als epicentrum voor de popindustrie uit heel Nederland. Het […]
Tussen de muziekconferentie en het showcasefestival vindt het Booster Netwerkdiner plaats in de Twentsche Foodhal. Kom je 1 april gezellig met ons borrelen?
Traditiegetrouw worden de drie Popprijzen uitgereikt tijdens het Booster Festival in Enschede. Met de prijzen zet Poppunt […]
Op de 10e editie van Booster brengen we 24 talentvolle Overijsselse en Gelderse muzikanten in beeld door middel van een eigen Booster Livesessie! In de aanloop naar het festival zetten we elke week nieuwe sessies online.
Hiigo Booster Festival
Stichting Booster is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Voor het 5-koppige bestuur wordt iemand gezocht met bestuurlijke, politieke affiniteit. Bij voorkeur met een landelijk netwerk in de popmuziek en politiek. Ben je ook muzikant? Dat is een pre!
Met trots presenteren wij de line-up voor het Booster Showcasefestival! We feliciteren 49 geselecteerde artiesten uit Overijssel en Gelderland!
Benieuwd welke artiesten er dit jaar op Booster staan? Kom dan op 10 januari naar onze line-up reveal party in het vernieuwde Metropool Café in Enschede.

partners

  • Metropool
  • ArtEZ
  • BRUT
  • Gemeente Enschede