fbpx

Nieuws

Hiigo Booster Festival
Stichting Booster is op zoek naar een nieuw bestuurslid. Voor het 5-koppige bestuur wordt iemand gezocht met bestuurlijke, politieke affiniteit. Bij voorkeur met een landelijk netwerk in de popmuziek en politiek. Ben je ook muzikant? Dat is een pre!
Met trots presenteren wij de line-up voor het Booster Showcasefestival! We feliciteren 49 geselecteerde artiesten uit Overijssel en Gelderland!
Benieuwd welke artiesten er dit jaar op Booster staan? Kom dan op 10 januari naar onze line-up reveal party in het vernieuwde Metropool Café in Enschede.
Het najaar is dé periode waarin je jouw act kunt aanmelden voor diverse festivals, wedstrijden en talentontwikkelingsprogramma’s. […]
De inschrijvingen voor een plek op het showcasefestival van Booster zijn gesloten op maar liefst een aantal van 206 aanmeldingen.
Sta jij in de startblokken om je act aan te melden voor Booster 2023? De inschrijvingen starten 13 oktober aanstaande.
Het Booster Festival vond zaterdag, na twee online edities, eindelijk weer live plaats in de binnenstad van Enschede.
Net als vorig jaar organiseren we weer BoosterTV, het radio/TV-programma van Booster Festival. Twaalf uur lang zullen de presentatoren je door Booster 2022 heenleiden.
Op zaterdag 1 april 2023 vindt het Booster Festival weer fysiek plaats in het hart van Enschede. Dat kan niet zonder de hulp van vrijwilligers en daarom zijn we op zoek naar jou!
Kom je zaterdag 9 april gezellig met ons borrelen en eten in de Twentsche Foodhal? Vanaf 17:00 uur tot 18:30 komen we samen voor het Booster netwerkdiner. Aanschuiven is gratis, vooraf aanmelden is gewenst.

partners

  • Metropool
  • ArtEZ
  • BRUT
  • Gemeente Enschede