fbpx

Info

Booster Festival 4 april 2020 in Enschede.

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2020 weer plaats. Op de 4e van april staat het centrum van Enschede in het teken van de zevende editie van Booster. Met overdag de ‘Conference’ en ‘s avonds het drukbezochte ‘Showcasefestival’!
Conference: bestel tickets
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conference van Booster, met workshops, seminars en demospreekuren op het programma. Talentenscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentenscouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs en producers etc. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen door te praten.
Showcasefestival: Gratis toegankelijk
’s Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in het centrum van Enschede. Hier staat het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. Acts die voorheen op Booster speelden: Jeangu

Showcasefestival: gratis toegankelijk

Booster Festival is een Conference en Showcasefestival, waarin het talent van nu een podium, kennis en netwerk krijgt aangeboden.

Contact:

Mail: pim@pammproductions.nl 
Pamm Productions
Van Essengaarde 10
7511 PN Enschede