fbpx

Performance coaching
van Ricardo Overman


Metropool Studio 8 + 11

12:30 - 16:15

In deze workshop staat de focus op verschillende aspecten, waaronder bandinteractie, connectie met het publiek, showopbouw en effectieve boodschapoverdracht. Het doel is om in een beperkte tijdspanne verbeterpunten te herkennen en aan te scherpen, zodat de deelnemers kunnen uitblinken in hun performances.

Wie is Ricardo Overman?

“Mijn reis begon in de betoverende wereld van entertainment, waar ik als artiest – danser, model, choreograaf – leefde in een draaikolk van applaus en spotlights. Maar na jaren van succes besloot ik mijn ervaring te delen als performance coach. Dit was niet alleen een overdracht van vaardigheden, maar ook een reis van zelfontdekking, waarbij ik anderen leerde over artistieke expressie en de kracht van mentale en emotionele veerkracht, met lessen die verder reikten dan de performance coaching.

In mijn workshop richt ik me onder andere op de bandinteractie, de connectie met het publiek, de opbouw van de show en het overbrengen van de boodschap. Ik ben erop gericht om in een kort tijdsbestek verbeterpunten te identificeren en te verfijnen, zodat de deelnemers kunnen excelleren in hun prestaties.”

Blokkenschema

[Ronde 1] 12:30 – 13:15

[Ronde 2] 13:30 – 14:15

[Ronde 3] 14:30 – 15:15

[Ronde 4] 15:30 – 16:15

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede