fbpx

Muzikaal Ondernemerschap met Blanks


Metropool Saxion Zaal

15:30 - 16:30

In samenwerking met Music Managers Forum

‘Hoe kan je leven van je ‘kunst’?

In deze digitale wereld waarin iedere artiest vanuit de thuisstudio wereldwijd kan uploaden, blijkt het erg lastig te zijn om fulltime van je artiestenschap te kunnen leven. Maar wat zijn wel je mogelijkheden als artiest? Waar zit het verdienmodel als artiest? En hoe kan je als muzikant ondernemen?

Simon de Wit, alias Blanks, komt samen met zijn manager Pieter Kleinhout een kijkje in de keuken geven over hoe hij als muzikaal ondernemer kan leven van zijn grote passie: Muziek.

Naast zijn eigen werk en het schrijven/produceren voor anderen, hebben ze ook samen een bedrijf waar ze andere artiesten begeleiden.

Wie is Blanks?

Als artiest is Simon de Wit bij het grote publiek bekend als Blanks na zijn deelname aan o.a. ‘Beste Zangers’ en airplay van zijn tracks op nationale radio en TV. Maar ook internationaal heeft Blanks al een enorme following opgebouwd. Daarnaast is Simon ook actief als songwriter en producer voor anderen. Zo heeft hij al gewerkt met en voor artiesten als Pommelien, MEAU, Bazart, The Cool Quest en Maxine. Samen met zijn management heeft hij een nieuw bedrijf opgericht waar hij artiesten begeleidt die een focus hebben op releasen via nieuwe media. Hier werkt hij met o.a. MEAU, Joe Buck, jet van der steen etc.

Sprekers

Simon de Wit (Blanks)

Artiest
Pieter Kleinhout Booster

Pieter Kleinhout

Artiesten Manager
terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede