fbpx

10 jaar Rondé


Metropool Saxion Zaal

13:00 - 14:00

In samenwerking met Metropool

De vierkoppige Nederlandse indiepopband RONDÉ brak in 2014 met hun eerste single Run meteen door. Het bleek het startschot van een aaneenschakeling van hoogtepunten voor de band. Inmiddels zijn we zes jaar, meerdere hits en optredens op prestigieuze festivals als Lowlands en Appelpop verder en is de band is niet meer weg te denken van de vaderlandse podia en radio.

Dat RONDÉ na 9 jaar nog steeds een popgroep is om rekening mee te houden, blijkt uit de reeks singles ‘Hard To Say Goodbye’, ‘Love Myself’ ‘Bright Eyes’ & ‘Break My Heart’. Met gouden én platina platen, meerdere #1 airplay songs op de Nederlandse radio, grote tv-optredens, meer dan 60 miljoen streams en meer dan 1 miljoen maandelijkse luisteraars kunnen we stellen dat RONDÉ nog steeds volle bak meedraait in de top van de Nederlandse popmuziek – en hoe. Uiteraard was de band dit jaar dan ook te zien op de hoofdpodia van grote festivals als Pinkpop & Concert At SEA. In 2024 zal de band wederom veelvuldig te zien zijn op Nederlandse podia en festivals met hun welbekende energieke liveshows en gloort het 10-jarig bestaan. RONDÉ is Rikki Borgelt, Armel Paap, Sharon Zarr & Cas Oomen.

Wij gaan met RONDÉ in gesprek over het ontstaan van de band en het schrijven van de nummers, ook zullen we het hebben over de samenwerking als band.

Sprekers

Rikki Borgelt, Cas Oomen, Armel paap, Sharon Zarr,

Alle bandleden van Rondé
terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede