fbpx

Waar staan de artiesten van vorig jaar?

Waar staan de artiesten van vorig jaar?

Colorwave

Vorig jaar speelde de door Paramore beïnvloede indie rock/pop band Colorwave in de Saxionzaal van Atak tijdens het Boosterfestival. Tegenwoordig kan je ze boeken bij I”GNITE booking agency” waar ze zich eind 2016 bij hebben aangesloten. Ook brachten ze in 2016 een nieuwe EP uit genaamd “Neon Veins” die zeker de moeite waard is om even naar te luisteren! Op 21 januari staan ze in het voorprogramma van Dilana Smith, bekend van The Voice of Holland.

The Croackers

Het garage rock duo The Croackers bestaande uit Jeroen Nielen en Ruud Gielen liet vorig jaar het plafond trillen van Proeflokaal België. Aan het eind van 2016 brachten deze twee stoere mannen hun EP “Telefriction” uit met een knaller van een show in de kelder van Atak met daaropvolgend een topper van een recensie van 3voor12! Deze band gaan we in 2017 nog heel veel horen.

Jacob Grey

Jacob speelde vorig jaar zijn eigen muziek in de burgerzaal van het stadhuis, en wie hem daarna niet langs heeft zien komen bij The Voice of Holland heeft een paar oogkleppen op gehad. Jacob liet alle stoelen van de coaches omdraaien en koos uiteindelijk voor team Sanne (Miss. Montreal) Hij schopte het met zijn bijzondere stem tot de knock outs! Jacob heeft dit jaar een EP genaamd “Bohemia” uitgebracht die ook zeker de moeite waard is om te luisteren.

February Moon

Speelde de indiefolk band February Moon vorig jaar nog in het mooie Sonnevanck staan ze 10 februari in Merleyn Nijmegen met hun EP release van “All we ever do”. Deze band heeft het afgelopen jaar veel bereikt, waaronder het winnen van “De Roos van Nijmegen”. Met de bijzonder geschreven nummers van frontvrouw Hanne van Renesse voorspellen we een hele mooie toekomst voor deze band.

Jeangu Macrooy

Een van de toppers is toch wel Jeangu Macrooy. Vorig jaar speelde hij tijdens Booster in De Wonne een voorproefje van zijn EP “Brave enough”, die hij een paar weken later uitbracht met niet 1 maar 2 release-shows! Jeangu werd uitgeroepen tot 3fm Serious Talent, was meerdere keren te zien bij DWDD, speelde in het voorprogramma van Selah Sue, werd genomineerd voor een Edison en speelde op Eurosonic Noorderslag! Wij kijken uit naar wat we allemaal nog meer gaan horen van dit talent.