Vacature Stagiair Marketing Communicatie met Muziek in diens poriën

 Het ArtEZ Conservatorium en Booster Festival hebben voor dit jaar een plek voor een CMD-student haar marketing Communicatie teams. Je stage bestaat uit twee onderdelen:1ArtEZ Conservatorium in Arnhem, Enschede en Zwolle2PAMM productiebedrijf &Booster Festival in Enschede

ArtEZ Conservatorium 

Het ArtEZ Conservatorium is met ruim 800 studenten en 250 docenten een van de grootste conservatoria van Nederland. Door de drie locaties in Arnhem, Enschede en Zwolle is de sfeer gemoedelijk en kleinschalig. Iedere locatie heeft zijn geheel eigen sfeer en datis vaak terug te horen in de muziek maar ook in de marketingcommunicatie. Het ArtEZ Conservatorium in Arnhem is grotendeels internationaal georiënteerd en de studie Classical Music in Zwolle is tweetalig maar het grootste gedeelte van onze studies isNederlandstalig. Als stagiair van het ArtEZ Conservatorium werk je samen met de Marketing Communicatie manager aan het organiseren van belofte en bewijs van de verschillende studies en steden en je werkt samen met de content en community medewerkers in Zwolle, Arnhem en Enschede. Je geeft vorm en inhoud aan de verschillende kanalen, past de merkstrategie toe en levert zo een actieve bijdrage aan de twee kernprocessen van het ArtEZ Conservatorium –>1  Werving & Selectie en 2 thought leadership van de verschillende merken.

Je werkt op alle drie de locaties, je vindt Engels ook een mooie taal, muziek zit in je poriën en je stapt nooit de deur uit zonder koptelefoon.

PAMM Productions & Booster festival 

PAMM Productions is het productiebedrijf van het ArtEZ Conservatorium in Enschede. PAMM brengt ArtEZ projecten naar buiten en haalt externe projecten naar binnen. Dit resulteert o.a in maandelijkse concertavonden, een showcase tijdens Eurosonic/Noorderslag en het Booster festival, een volwaardig festival in april waarvoor je als stagiair een marketingcampagne inclusief vormgeving en content mag opzetten. 

Functieomschrijving: 

 • Als creatieveling ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en beheren van diverse creatieve content voor de projecten binnen PAMM Productions. 
 • Ook ben je samen met de marketing coordinator van Booster verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en beheren van diverse creatieve content voor het Booster festival. Bestaande uit een congres, showcasefestival en diverse side projecten. 
 • Je houdt overzicht over alle uitingen en stemt samen met je collega’s de social & content planning af. 

Je beheert hierbij programma’s als InDesign en Photoshop uit het Adobe-pakket. Als je affiniteit hebt met copywriting is dat een pre. Je vindt het leuk om aan de slag te gaan met foto- & videografie en weet deze beelden om te zetten in creatieve content voor de producties. Je hebt een creatief denkvermogen en vindt het geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn binnen en te moeten schakelen tussen diverse communicatievraagstukken en projecten. 

Taken die binnen je pakket zullen vallen: 

 • Het verzorgen van contentcreatie 
 • Meedenken over de content- en social mediastrategie 
 • Creatieve sessies met het team voor de aankleding van het Booster Festival 
 • Bewaken van de huisstijl(en) 
 • Vullen van CMS-systemen, zoals website en app 
 • Affiniteit met foto- & videografie is een pre 
 • Affiniteit met copywriting is een pre 

Wat we bieden: 

 • Een dynamische en flexibele werkplek binnen ArtEZ University of the Arts. 
 • Een stageperiode van september tot en met december en/of van januari tot en met mei. 
 • De mogelijkheid om een netwerk op te bouwen binnen de muziekindustrie. 
 • Kansen voor professionele groei en ontwikkeling binnen de evenementenwereld. 
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op verschillende facetten (uiteraard in overleg waar de focus op komt) 
 • in overleg is er een stage vergoeding beschikbaar

Je hebt twee stagebegeleiders:

Bas Aaftink – [email protected]
Pim Kokkeler – [email protected]

terug naar overzicht