fbpx

Projecten

Het Booster Festival stimuleert graag speelmogelijkheden en lokale initiatieven. Het Micro Music Fonds is in het leven geroepen om kleinschalige optredens voor organisatoren haalbaarder te maken
In 2023 wordt de prijs voor de tiende keer uitgereikt. Op zaterdag 1 april zal de winnaar bekend gemaakt worden tijdens de uitreiking in Metropool Enschede tijdens het Booster Festival.
Maandelijks komen muzikanten uit heel Enschede samen om te spelen, te netwerken en te genieten van de muziek. Georganiseerd door Colored Monkeys.
Behoefte aan inhoudsvolle kroegpraat over jouw act? Tijdens het online Feedback Café zet De Nieuwe Oost | pop in samenwerking met Booster diverse professionals in om d.m.v. online groepsgesprekken zo veel mogelijk kennis over de Nederlandse muziekindustrie te delen met artiesten.
Het ArtEZ Conservatorium is met ruim 800 studenten en 250 docenten een van de grootste conservatoria van Nederland. ArtEZ Enschede is locatie en mede-organisator van Booster Festival.
No Man’s Land is een ontwikkel-, productie- en kennisplatform voor hiphop-, elektronische- en popmuziek in de stad en regio Utrecht.
PAMM staat voor Popacademie (PA) en MediaMusic (MM), twee opleidingen van het ArtEZ Conservatorium in Enschede. Als student van deze opleidingen leer je niet alleen goede muziek maken, maar ook hoe je die in de markt zet.
Een podcast door Booster Festival en Poppunt Overijssel. In gesprek met de mensen voor én achter de schermen in de Overijsselse popmuziek.
Music Support Overijssel is een laagdrempelig fonds voor muzikanten om ambitieuze artiesten te ondersteunen.
Music Support Gelderland is een laagdrempelig fonds voor muzikanten om ambitieuze artiesten te ondersteunen.

partners

  • Metropool
  • ArtEZ
  • BRUT
  • Gemeente Enschede