fbpx

Over Booster

Booster Festival 10 april 2021 in Enschede.

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2021 weer plaats. Op de 10e van april staat het centrum van Enschede in het teken van de achtste editie van Booster.  Met overdag de conference en ‘s avonds hét showcasefestival van Oost-Nederland.

Conference
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conference van Booster, met workshops, seminars en feedback sessies op het programma. Talentenscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentenscouts zitten professionals uit de Nederlandse pop-industrie: boekers, managers, programmeurs en producers etc. Het dagprogramma wordt traditiegetrouw afgesloten met een netwerkborrel waar acts de kans krijgen om met alle aanwezigen door te praten.

 

Showcasefestival
‘s Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in het centrum van Enschede. Hier staat het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land.

 

Aanmelden voor voor het showcasefestival in 2021 kan de gehele maand november 2020. Klik hier om je aan te melden.

Bekijk voor een impressie onze aftermovie van Booster 2019.