fbpx

Over Booster

Booster Festival connect de creatieve muziekindustrie!

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2021 op 10 april online plaats. De achtste editie van Booster zal ook dit jaar weer bestaan uit een conferentie overdag en een showcasefestival in de avond. Je kijkt 10 april gratis mee via onze website.

Conferentie
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster, met workshops, masterclasses, en feedbacksessies op het programma. Talentscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentscouts zitten professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Boekers, managers, programmeurs, producers en meer. Schakel vanaf 13:00 in op het dagprogramma via onze website. 

Showcasefestival
’S Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in onze digitale spotlight. We showcase het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. De geselecteerde acts presenteren zichzelf dit jaar door middel van een speciaal opgenomen videosessie op een van de zes Enschedese locaties. Je kijkt vanaf 19:00 mee naar het showcasefestival via onze website.