fbpx

NEW RELEASE

NEW RELEASE

Ieder jaar krijgen tien aanstormende talenten uit Oost-Nederland de kans hun skills te ontwikkelen met Nieuwe Electronische Waar; een project van De Nieuwe Oost, Burgerweeshuis en Doornroosje. Ze krijgen hulp bij het produceren van vette beats en tracks, zakelijk advies, live optreden en alles wat daarbij komt kijken.

De nieuwe lichting Nieuwe Electronische Waar presenteert zich op Booster 2018, op zaterdag 7 april, in de Planet of Sound in Enschede. Dit jaar zijn het Sunspot (NL) (Nijmegen), Elemenopee (Zwolle), unannouncedguest (Deventer), Und Nun (Deventer), Ole Nieling (Enschede), BrakeFast (Nijmegen), Migisi (Deventer), Meercat (Nijmegen), JWEEX (Warnsveld) en Kaos (Almelo).
Tegelijkertijd met deze presentatie komt Nieuwe Electronische Waar 12 uit, de compilatie met tien tracks van de deelnemers aan het project. Te beluisteren op Spotify, en te krijgen via donwloadplatforms als Beatport, iTunes en anderen. De sampler wordt ook gepromoot naar de internationale dance-industrie.

Alle namen kun je vinden op http://nieuweelectronischewaar.nl/selectie-2018/ of op hun Facebook: https://www.facebook.com/NieuweElectronischeWaar