fbpx

Fotografie expositie Maron Stills op Booster 2018

Fotografie expositie Maron Stills op Booster 2018

Maron Stills (Maaike Ronhaar, 1978) is een autodidactische muziekfotograaf uit Hengelo. Met een voorliefde voor rauwe, on-the-fly fotografie legt ze de esthetiek van de werkelijkheid vast op een onconventionele manier. Altijd op zoek naar de juiste energie door te focussen op de kleinste actie in alles wat rond muziek beweegt.

Ze kocht haar eerste camera, sloop naar binnen bij concerten en begon met schieten. Tegen het einde van 2016, na ongeveer een half jaar haar online-portfolio te hebben opgebouwd, kreeg ze haar eerste baan als huisfotograaf bij Poppodium Metropool.

Maaike werd opgemerkt en uitgenodigd om mee te toeren met bands als: Tyler Bryant and the Shakedown, Strand of Oaks, Courtney Marie Andrews en RUV. Als tourfotograaf werden haar foto’s snel opgepikt door zowel nationale als internationale kranten en tijdschriften (The Telegraph, Lust for Life Magazine, Liveguide, Country Magazine en nog veel meer). ‘Dare To Dream’ is haar eerste expositie.

Statement
Voor deze expositie ‘Dare to Dream’  koos ik dertien van mijn beste werken. De rauwe energie van de artiest op het podium wil ik laten reflecteren in de foto’s die ik maak. Ik heb durven dromen en heb mijn hart gevolgd en ik hoop dat deze werken als inspiratie kunnen dienen voor de studenten van ArtEZ.

Bekijk ook de website van Maron Stills.