Eef van der Vliet

In april 2022 heb ik na 10 jaar label ervaring besloten om mijn eigen bedrijf Pollination te beginnen. Met Pollination richt ik me op Music Marketing, Project & Label Management. Momenteel werk ik voor artiesten als Froukje, Tamino, De Staat, Wende, Benny Sings en Matt Corby.

Mijn carrière begon als stagiair op de international afdelingen van [PIAS] in Brussel en Londen. Daarna ben ik overgestapt naar Warner Music Benelux waar ik bijna 7 jaar heb gewerkt. Eerst als Marketing en Promo Coördinator, daarna als Promotion Manager en uiteindelijk als Brand Manager. Ik heb in die periode mogen werken aan de album campagnes van o.a. Lianne La Havas, Foals, Blur, Gorillaz, Ed Sheeran, Coldplay, The War On Drugs, Lizzo, Janelle Monae, Major Lazer, Matt Corby, The Black Keys, Selah Sue.

Hierna ging mijn avontuur verder bij Caroline Benelux/Virgin Music Benelux als Head of Marketing & Promotion NL en Project Manager BNLX. Ik maakte deel uit van het management team, en werkte aan campagnes van artiesten als: Kae Tempest, Metronomy, Tame Impala, Internet Money, Dave, Rema, Stay Flee Get Lizzy, Aitch, Christine and the Queens, Chef’Special, Greentea Peng, Loyle Carner, Tom Misch & Yussef Dayes.

Tijdens Booster wil Eef graag nieuw talent helpen.

terug naar overzicht