fbpx

NEW's Room


ArtEZ Studio 1.09

14:00 - 16:00

Nieuwe Electronische Waar (NEW), hét platform en traject voor producers van elektronische muziek uit Oost-Nederland, organiseert dit jaar op Booster Festival de NEW’s Room. Dit zal de plek zijn voor producers om kennis met elkaar te delen over alles wat met elektronische producties te maken heeft.  

6 diverse producers met verschillende kwaliteiten zullen elk in niet meer dan 15 minuten een deel van hun productieproces toelichten. Het kan gaan over het mixen van vocals, het EQ’en van een kick of het arrangeren van Dixieland-Jazz-Core. Iedere producer heeft zo zijn of haar kwaliteit, wat nou als we die allemaal met elkaar delen. Daar wordt de wereld, maar vooral de muziek, toch weer een beetje beter van.  

Bij elke korte presentatie wordt er 10 minuten verteld en is er 5 minuten ruimte voor vragen. Maar, we houden het kort! Want de volgende producer staat alweer klaar om geheime productieskills te onthullen. Na de presentaties is er natuurlijk nog ruimte om door te praten over je favoriete onderwerp. 

Sessie 1: Nuray Boga (ITSHE) – 14:00
Sessie 2: Tymen Sluzias (Fentom) – 14:15
Sessie 3: Pieter Perquin (Perquisite) – 14:30
Sessie 4: Thomas Snik (Kracht Music) – 15:15
Sessie 5: Sophia D’Rêve – 15:30
Sessie 6: Robert-Jan Berkenbos (Founder Logue) – 15:45

PRODUCERS

Nuray Boga

ITSHE

Tymen Sliuzas

Fentom

Pieter Perquin

Perquisite

Thomas Snik

Kracht Music

Sophia D’Rêve

Robert-Jan Berkenbos

Founder Logue
terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede