fbpx

Muzikale Ecosystemen
door Dennis Platvoet


ArtEZ Theaterzaal

12:30 - 13:00

In samenwerking met BRUT

Alle vette shit komt uit het Oosten: over muzikale ecosystemen & de kracht van Oost Nederland

In deze keynote vertelt host Dennis Platvoet over het belang van samenwerking en waarom het belangrijk is dat zowel muzikanten/makers, organisaties, beleidsmakers en politici zich bewust zijn van het bestaan en de werking van een ecosysteem. Dit doet hij o.a. door het uitlichten van het samenwerkingsverband “van Basis tot Booster” dat in Oost Nederland sinds vier jaar veel in beweging krijgt en met hulp van Frank Kimenai, o.a. onderzoeker aan de Erasmus Universiteit en gespecialiseerd in muzikale ecosystemen.

Dennis Platvoet is artistiek & zakelijk leider van productiehuis BRUT, dat werkt met beloftevolle makers als XILLAN, Lena Hessels, Ischa den Blanken en fusus aan artistieke plannen. Met BRUT is Dennis o.a. initiatiefnemer en voorzitter van talentontwikkelingsconvenant “van Basis tot Booster” en Muziekhub Oost. Als onderdeel van De Nieuwe Oost is BRUT gericht op vernieuwende en veelal interdisciplinaire producties.

Naast zijn werk bij BRUT draait Dennis onder diverse aliassen DJ sets en houdt hij zich binnen diverse bestuursrollen graag bezig met broedplaatsen en andere culturele zaken.

Sprekers

Dennis Platvoet

Artistiek & Zakelijk Coördinator bij BRUT
terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede