fbpx

Masterclass Mastering door DaGoose


ArtEZ Studio 1.09

14:15 - 15:00

In samenwerking met Nieuwe Electronische Waar

Elke artiest heeft ermee te maken, de muziek waar je al zo lang aan gewerkt hebt moet gemasterd worden, maar wat is mastering nou precies en hoe werkt het? Hoe lever je je mix aan en wat doen streaming diensten met je master? Tijdens deze masterclass word alles duidelijk. Jeffrey beantwoord al je vragen en deelt met veel enthousiasme als zijn kennis over mastering. Zodat jij straks weet hoe je alles uit het mastering proces kunt halen!

Jeffrey de Gans is al ruim 25 jaar een van de meest gevraagde masteraars van de (inter)nationale muziek industrie. Al van jongs af aan heeft hij een obsessie voor muziek en audio techniek. Onder andere heef hij platen gemasterd van De Jeugd van Tegenwoordig, Jiggie Dje, Danny Brown, Di-Rect, My Baby, Sef en nog veel meer artiesten. In 2015 is Jeffrey genomineerd als een van de 4 beste masteraars van heel Nederland. De ervaring, gevoelige oren en brede technische kennis maken alles wat een top notch masteraar nodig heeft.

Tijdens deze masterclass gaat Rieks Bolhuis (Nieuwe Electronische Waar) ingesprek met Jeffrey de Gans over het mastereren van master!

Sprekers

Jeffrey de Gans

Eigenaar DaGoose
terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede