fbpx

Booster Festival zoekt vrijwilligers

Booster Festival zoekt vrijwilligers

Na de geslaagde editie van 2019 willen we er in 2020 weer een super festival van maken maar dat kan niet zonder jouw hulp!!

Daarom zijn we op zoek naar mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger te werken tijdens Booster. Er zijn verschillende taken die je uit kunt voeren zowel overdag als in de avond.

Overdag kun je meehelpen tijdens de muzikantendag, die van 10.00 uur tot ongeveer 17.30 uur zal plaatsvinden in het gebouw van het Artez conservatorium. De taken die je overdag kunt doen lopen uiteen van het welkom heten van onze bezoekers en gasten en ze voorzien van informatie aan de informatiebalie, tot het bemannen van verschillende stands en het helpen bij kleine horecawerkzaamheden.

In de avond zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen helpen tijdens het showcasefestival dat tussen 18.00 en 02.00 uur zal plaatsvinden op verschillende locaties in de binnenstad van Enschede.

We zijn op zoek naar:
– Stagemanagers: Jij zorgt ervoor dat het programma op tijd begint/eindigt en je bent het aanspreekpunt voor de optredende act en de locatie waar er opgetreden wordt.
– Technici: Het is jouw taak om bij de verschillende locaties alles technisch tiptop in orde te maken voor de optredende acts en jij zorgt dat de ombouw tussen de acts vlekkeloos verloopt.
– Flyeraars: Geen goed festival kan zonder publiek en jij zorgt dat de mensen die deze avond in de stad lopen op de hoogte zijn van het Booster Festival en getriggerd worden een bezoekje te wagen bij de locaties waar de artiesten optreden.

Mocht je interesse hebben om mee te helpen meldt je dan aan via deze link:

>>  https://boosterfestival.typeform.com/to/h8695x <<

Voor vragen kun je mailen naar: jurgen@pammproductions.nl