Booster Festival sluit inschrijvingen met recordaantal van 245 aanmeldingen 

Afgelopen dinsdag 31 oktober sloten de inschrijvingen voor het showcasefestival Booster met een recordaantal van 245 aanmeldingen. Het festival biedt een plek aan ambitieuze artiesten uit Overijssel en Gelderland om zich muzikaal te presenteren aan de landelijke muziekindustrie. Booster Festival vindt in 2024 op zaterdag 6 april plaats op diverse culturele locaties in de binnenstad van Enschede.  

Een selectiecommissie bestaande uit 3e en 4e jaars studenten van ArtEZ Conservatorium en muziekprofessionals uit Overijssel en Gelderland zullen de komende weken aan het werk gaan om deze aanmeldingen terug te brengen naar selectie van 40 tot 50 artiesten. Deze artiesten krijgen een fysieke speelplek aangeboden in de binnenstad van Enschede of een professionele videoregistratie in Poppodium Metropool. De definitieve showcaseselectie wordt woensdag 7 februari feestelijk bekend gemaakt in het muziekcaf√© van Metropool Enschede. Acts die niet worden geselecteerd worden uitgenodigd om zich volgend jaar opnieuw aan te melden. 

De kaartverkoop voor het netwerkdiner en de Booster Muziekconferentie zijn gestart en tickets zijn te koop via de website.

terug naar overzicht