fbpx

Booster Festival 2019 – een schitterende editie!

Booster Festival Marlies Bosma

Booster Festival 2019 – een schitterende editie!

Overdag op ArtEZ Conservatorium te Enschede bezochten 300 artiesten en professionals uit de Nederlandse popindustrie de Muzikantendag en Conferentie van Booster Festival. Topics als talentontwikkeling, marketing voor artiesten en ‘hoe wordt mijn act geboekt voor een festival’ stonden op het conferentieprogramma. De demospreekuren waarbij muzikanten hun demo’s aan professionals konden laten horen waren binnen no-time volgeboekt.

Tussen de Conferentie en Muzikantendag en het avondprogramma van het Showcasefestival werden nog de Overijsselse popprijzen uitgereikt. Deze werden in ontvangst genomen door Maron Stills (Beste Popfotograaf), Colored Monkeys (Pop Promotie Prijs) en Snelle (Overijsselse Popprijs).

Het Showcasefestival bracht 3600 liefhebbers van popmuziek op de been die door de binnenstad van Enschede het nieuwste talent kon ontdekken. De acts speelden in kroegen, podia, theaters en andere bijzondere locaties.

De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde editie van Booster Festival en wil alle vrijwilligers en partners bedanken voor het mede mogelijk maken.

De volgende editie van Booster Festival is op 4 april 2020. Zin in meer Booster, of wil jij volgend jaar op Booster staan? Zet dan 1 november in je agenda, dan gaat de inschrijving voor Booster Festival 2020 open! En hou ook zeker het jaar door Booster Festival op de social media in de gaten voor tof nieuws rondom het festival en Overijssels poptalent!

Laat alvast in het facebook-event voor volgend jaar weten dat je erbij bent!

Partners Booster Festival 2019: ArtEZ Conservatorium, Enschede uitbureau, Gemeente Enschede, Poppunt Overijssel, Burgerweeshuis, Hedon, Metropool, Poppunt Gelderland, Colored Monkeys, World Domination, Nieuwe Electronische Waar, Koek FM, Conservatorium van Amsterdam, De Nieuwe Oost, Rock & Popmuseum, Eighty Eight, Ignite Music Management, Wilminktheater, Provincie Overijssel, Popsport.

Foto: Marlies Bosma