fbpx

Booster acts in Popronde selectie!

Booster acts in Popronde selectie!

Booster is dit jaar tijdens de Popronde ruimer vertegenwoordigd dan ooit. De acts die gisteren bekend zijn gemaakt zijn verkozen uit meer dan 1000 inschrijvingen om vanaf donderdag 12 september deel uit te maken van het grootst rondreizende muziekfestival van Nederland. De Popronde is een karavaan van songwiters, bands, rappers en dj’s die het najaar rondtrekken langs 41 steden. De artiesten zijn geselecteerd door een commissie bestaande uit ruim 140 muziekprofessionals werkzaam bij onder andere 3FM, boekingsgigant Mojo, Metropool, de Zwarte Cross, De Melkweg en Lowlands.

In Overijssel zijn er 14 artiesten geselecteerd voor de Popronde waarvan er maar liefst 12 op ons Showcasefestival stonden. Dit zijn Tricklebolt, Get Jealous, No Wow, Fjaler, RUV, Quinn, Druiprek, WIES, Magnetic Spacemen, The Koalaz, Lotte Pen en Black Monsoon. Booster is hét Showcasefestival voor Oost-Nederlands talent en vond dit jaar plaats op zaterdag 6 april in het centrum van Enschede. De volgende editie is op zaterdag 4 april 2020.

Popronde in Enschede
Ook dit jaar doet de Popronde Enschede aan. Duidelijk is dat de meest talentvolle acts naar Enschede zullen komen, en zo in de voetsporen treden van Kensington / Dotan / De Staat / Blaudzun / Lucas Hamming / Sue the Night / Haevn / Rondé / Jeangu Macooy en vele anderen die in het verleden deelnamen aan de Popronde, voor ze doorbraken bij het grote publiek.

Popronde Enschede vindt plaats op vrijdag 15 november in diverse kroegen, popzalen en theaters wordt georganiseerd door Enschedeërs en (oud) Booster-medewerkers Ruud Gielen en Tim van Berkel.