fbpx

Muzikantendag 2018

Programma

Een dagvullend programma met seminars en demospreekuren voor muzikanten.

Seminars

In 2018 hebben we weer een ruim aanbod van panels. Heb je bijvoorbeeld problemen met het bijhouden van je socials? Denk je niks te hebben om te posten? Hoe haal je zoveel mogelijk uit je socials en zet je jezelf echt als een merk neer? Of wil je weten waar het de komende jaren heen gaat met de streaming-sphere en wil je daar zo goed mogelijk op inspelen? Misschien wil je wel heel graag optredens regelen in het buitenland, maar je weet niet hoe je daar aan begint. Deze prangende vragen zullen allemaal beantwoord worden bij de panels tijdens de muzikantendag. Keus genoeg, dus waar wacht je nog op? Tickets zijn maar een paar clicks verwijderd!

Demospreekuren

Tussen 12:45 en 16:00 vinden drie spreekuren plaats. Hier kun je één op één met de aanwezige professionals praten. Wie dit zijn lees je door naar beneden te scrollen.
Het inschrijven voor deze spreekmomenten (die 10 minuten per inschrijving duren) kan vanaf 12:00 in de kantine van ArtEZ. Er zijn geen cd-spelers aanwezig. Zorg ervoor dat je een mp3 (op usb of laptop) meeneemt zodat je track afgespeeld kan worden! Zorg daarnaast dat je ook optijd bent, want je bent niet de enige die demo’s wil laten horen!

Talentenscouts

Dit zijn de professionals die klaarzitten om jouw muziek te horen! Klik op de namen en vind uit wat ze doen en wat ze voor jou kunnen betekenen.