fbpx

Nieuwe Electronische Waar

Nieuwe Electronische Waar

Spacebar

23:30 - 02:00

Spacebar Backroom

GROOVER. 23:30 – 00:30

DC Ofsett 00:15 – 01:00

Presethead 01:00 – 01:45

Spacebar Club

Marwan 00:30 – 01:15

Raveneef 01:15 – 02:00

GROOVER.

Spacebar Backroom 23:30 – 00:30

Muziek die gemaakt is om helemaal op los te gaan: dat is GROOVER. Achter de knoppen van deze energieke producties zit Govert Passchier. Creatief, enthousiast en vastberaden om jou te laten dansen, om jou te laten springen tussen de beste sounds van house en techno, tot je kapot maar voldaan de zon op ziet komen, tot je de volgende dag zin hebt in nóg een feest en heb jij even geluk, want ook daar staat GROOVER. alweer klaar.

DC Offset

Spacebar Backroom 00:15 – 01:00

Wanneer Martijn Swinkels, beter bekend als DC Offset, met zijn vingers knipt, doe jij je ogen open en ben je getransporteerd naar een verre plek. Hier klinken nieuwe geluiden, synthesizers, donkere maar dansbare muziek die hypnotiseert. Deze geheime plek bevindt zich op het kruispunt tussen electro, breakbeat en IDM. Hier ben je zo druk aan het dansen dat je vergeet dat het dagelijks leven nog bestaat.

Presethead

Spacebar Backroom 01:00 – 01:45

Zeg je Erik-Jan ten Brinke, dan zeg je Presethead. En zeg je Presethead, dan zeg je groovy dansmuziek met een punch, breakbeats en acid. Tussen dit alles herken je invloeden uit de vroege jaren van elektronische dance, direct in verbinding gebracht met de moderne muziek van nu. Presetheads doel, vraag je? Jou lekker laten dansen, of in elk geval je hoofd laten knikken – het allerliefst met een instemmend vies gezicht.

Marwan

Spacebar Club 00:30 – 01:15

Wanneer Marwan Engels zonder zijn achternaam het podium beklimt, weet je dat het tijd is om te dansen. En niet alleen dat. Je verliest jezelf volledig in de verhalen die Marwan heeft vertaald naar diep, ritmisch, groovy, dromerig electronisch geluid met dub-achtige synths. Zijn sound is vernieuwend, onconventioneel, en op de dansvloer absoluut onmisbaar.

RAVENEEF

Spacebar Club 01:15 – 02:00

In zijn producties focust RAVENEEF zich op het nu en de toekomst van techno, maar kan een knipoog naar de geschiedenis van de techno scene niet laten. Muziek met ballen is wat Nenad Ruvidic als RAVENEEF aan je presenteert – rauw en donker met interessante sound designs en grooves. En dan is er nog zijn gouden regel: het is ten allen tijden hartstikke dansbaar.

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede