fbpx

MICHA


Concordia Theaterzaal

20:45 - 21:15

MICHA is een jonge artiest die vastbesloten is de grenzen tussen pop, alternatief en singer/songwriter te laten vervagen. Zijn muzikale smaak is zeker breed, van Chet Baker tot Mac Miller, maar je kunt de kern van zijn songwriting vinden in zijn goed gemaakte en eerlijke teksten.

Vóór de pandemie maakte MICHA deel uit van een duo genaamd Micha en Julia en in zeer korte tijd konden hun nummers terug gevonden worden in Playlists van Spotify- en Apple Music, zoals New Music Daily, New Music Friday, New in Singer / Songwriter en hebben ze in minder dan een jaar meer dan 2,5 miljoen streams kunnen ontvangen. Ze speelden op de grotere festivals in Nederland zoals Lowlands, Bevrijdingsfestival en openden voor een paar grotere acts. Maar toen Covid toesloeg besloten ze om zich te concentreren op hun eigen carrière als soloartiest.

MICHA besloot zijn liedjes in Nashville TN te schrijven met de hulp van een aantal geweldige schrijftalenten en je kunt zijn harde werk horen in zijn eerste twee singles Do Me Like You Do & Little Man. Je zou het een ‘scherpere versie van Lewis Capaldi’ kunnen noemen, maar eerlijk gezegd is het gewoon MICHA.

Vorig jaar was MICHA geselecteerd voor de Popronde en speelde in totaal 24 shows. Dit jaar trapt MICHA af met meerdere shows door het hele land en focust hij zich erop om zijn zijn show aan zo veel mogelijk mensen te laten zien.

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede