fbpx

Jarlentji


Metropool Saxion Zaal

22:00 - 22:30

Maak kennis met Jarlentji: genre-smeltende songwriter, zangeres en producer. Jarlentji valt niet in één hokje te plaatsen. Met R&B en Hiphop als fundament mengt ze moeiteloos verschillende stijlen, waaronder Electronic, Pop, Rock en Jazz. Als Popronde 2023 act werd ze geselecteerd als zowel 3voor12 en FunX talent. Haar muziek werd al gedraaid op FunX en 3FM. Deze bedroom producer componeert haar tracks zelf en denkt niet in kaders, maar zoekt naar de verbinding tussen verschillende muziekstijlen en onderwerpen. “Ergens tussen beklemd en vrij, ergens tussen gymnasium en vmbo-t, ergens tussen ondergang en doorbraak.

Geïnspireerd door artiesten als FKA Twigs, Kanye West, Beyoncé en Michael Jackson, baant ze als een multi-getalenteerde artiest haar eigen weg binnen de muziekindustrie. Vanuit haar slaapkamer maakt ze muziek in zowel het Nederlands als het Engels. Haar vermogen om verschillende stijlen te fuseren komt niet uit de lucht vallen, aangezien haar vader een fusionmuzikant en professioneel drummer is, wat een grote invloed heeft gehad op haar muzikale ontwikkeling.

Haar teksten zijn introspectief en persoonlijk, waarbij ze eigen levenservaringen in onder andere de liefde en mentale gezondheid aankaart. Ze gebruikt ook filosofische vraagstukken over het bestaan als inspiratiebron. Dit resulteert in zowel confidence-boosting songs als kwetsbare songs die een gevoelige snaar raken. ‘’Ik ben één en al dualiteit. Ik hou van het contrast vinden en de grenzen tussen die twee werelden verleggen.‘‘

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede