fbpx

Habitants

Archief 2023


Concordia Theaterzaal

23:15 - 00:00

‘Habitants is een 5-koppige band (Anne: vocal, Gema: gitaren, Mirte: bas, Jerome: drums & René: gitaren). Met een mix van melancholische atmosferische melodieën, de prachtige etherische stem van Anne en betoverende reverb gitaren, is onze muziekstijl verbonden met de donkere shoegaze en etherische golf van de jaren ‘80.

Ons debuutalbum ‘One Self’ is officieel uitgebracht in september 2018, wereldwijd beschikbaar op alle digitale platforms en fysiek gedistribueerd (CD/LP) via Suburban in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. De eerste 1000 exemplaren waren binnen twee maanden uitverkocht en Suburban Records drukte nieuwe exemplaren voor distributie.

‘One Self’ werd zowel in Nederland als internationaal zeer goed ontvangen en in 2018 en 2019 speelden we op de belangrijkste podia van Nederland, waaronder podia als Paradiso en Bruis Festival in Maastricht.

In februari 2022 brachten we onze laatste single ‘Morgen’ uit. Ondertussen werken we aan ons tweede album met producer Attie Bauw.

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede