fbpx

fusus

Archief 202320:30 - 23:00

fusus brengt in haar muziek invloeden uit verschillende genres als house, techno, ambient, jazz en klassiek bij elkaar. Het is een gelaagd geheel dat klinkt als muziek vanuit een film. Degenen die zich eraan overgeven, komen tijdens IN U NI in een muzikale trans. Een ervaring die je wegneemt van de realiteit. De ene keer door hemelse akkoorden, dan weer door groovende beats waar je uren op mee kunt deinzen. Bezoekers van eerdere IN U NI shows noemden de beleving een ‘muzikale detox’ en moesten ‘opnieuw aarden na een waanzinnige space’. 

De show is een indrukwekkende samenkomst van geluid, lichtdesign, stage-ontwerp, locatie, materiaal en zelfs geur. Een totaalbeleving waarbij fusus je via een koptelefoon meeneemt in de zoektocht naar harmonie tussen het artificiële en natuurlijke.

fusus op Booster
Tijdens het Booster Festival speelt fusus met hun unieke liveshow ‘IN U NI’ in de Burgerzaal van het stadhuis Enschede! Met IN U NI neemt fusus je mee naar een compleet nieuw universum van geluid en licht via koptelefoons en een epische lichtshow. fusus stond met IN U NI al in Paradiso Amsterdam, de Melkfabriek Arnhem, het Grand Theatre in Groningen en meer. Nu dus op Booster Festival in Enschede! 

fusus speelt IN U NI drie keer tijdens Booster. Bij elke show zijn er 50 plekken beschikbaar. Er is geen vrije inloop. Meemaken? Meld je dan 10 minuten voor aanvang van de show in de foyer van het Stadhuis. Wees er op tijd bij want vol = vol. 

⏩ Speeltijden: 20:30 – 21:45 – 23:00. Elke show duurt een halfuur.

terug naar overzicht

partners

  • ArtEZ
  • BRUT
  • Metropool
  • Gemeente Enschede