fbpx

Uit het hok: klaar om de podia te bestormen, maar hoe?

Je hebt weken gerepeteerd en vervolgens ben je de studio ingegaan om je muziek op te nemen. Eindelijk is het zo ver! Je gaat je muziek de wereld inbrengen. Alleen hoe pak je dat het beste aan? Op welke platforms ga je het zetten? Ga je het live performen en waar doe je dat dan? Wie nodig je ervoor uit? Je hebt hard gezwoegd voor dat ene moment, maar dan is er ook nog de tijd erna…

Tijd: 12:45 – 13:30
Locatie: Chuck Berry College (1.12)

Moderator:
Marjolein Kooijman
Marjolein Kooijman is programmeur bij cultuurpodium de Groene Engel in Oss. Daarnaast coördineert ze de Popronde en werkt als marketeer voor verschillende festivals. Ze studeerde gitaar aan de Rockacademie en speelde basgitaar o.a. bij The Gathering en The Sugarettes.

Sprekers:
Imke Loeffen
Imke is hoofd marketing/publiciteit van Productiehuis ON. Daarnaast speelt ze in Bootleg Betty en verzorgt daarvoor alle marketing.

Alex Freise
Alex is gitarist, songwriter en zakelijk leider bij Mandrake’s Monsters. Daarnaast is hij oprichter van Stay Fit on the Road, waarmee hij toerende muzikanten tips & tricks geeft om gezond en fit te blijven

Pieter Perquin
Pieter Perquin (Perquisite) is componist, producer en manager. Pieter is voorzitten van BAM!, runt zijn eigen platenlabel Unexpected Records, componeert filmmuziek en zit in het bestuur van Buma/Stemra. Op dit moment werkt hij nauw samen met Jeangu Macrooy.

Wout Kemkens
Wout Kemkens is de gitarist van de band Donnerwetter.
Met het venijn van punk en met een hangnaar avontuur speelt Donnerwetter sinds 2014 stad en land af. Ook organiseren ze het prestigieuze festival Donnerwetter Day.
Alex Freise, Pieter Perquin & Wout Kemkens