fbpx

Niet sexy, wel belangrijk: arbeidsongeschiktheid

Als zelfstandige ben je niet voor dezelfde dingen verzekerd als iemand in loondienst. Dat betekent dat je zelf iets moet regelen voor als je ziek wordt. Verzeker je jezelf tegen arbeidsongeschiktheid en zo ja, bij welke verzekeraar en waar moet je op letten? Verzeker je je voor elk griepje, of voor langdurige arbeidsongeschiktheid, en stel dat je je vingers breekt, en je kan niet meer pianospelen maar wel putjesscheppen, is dat dan een optie voor jou? Of sluit je je aan bij een Broodfonds? Wat is dat eigenlijk, hoe werkt dat en wat zijn de voor- en nadelen? En wat kost dat eigenlijk allemaal?

Moderator:

Roel Westra
Roel is bedrijfsadviseur bij Ondernemershuis Deventer. Het Ondernemershuis Deventer is één van de zes provinciale ondernemershubs in Overijssel. De provincie Overijssel wil met het netwerk van ondernemershubs voorzien in eerstelijns startersondersteuning.

Sprekers:

Ben Veldhuis
Ben is financieel adviseur bij Ten Hag. Assurantiebemiddelings-bedrijf zijn ze de schakel tussen cliënten en de verzekerings-maatschappijen. Ten Hag is een specialist op het gebied van arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Guido van Gulpen
Guido is belastingadviseur bij Beeldrijk. Daarnaast ook geluidstechnicus met een passie voor muziek. Beeldruimte verzorgt belastingadvies, administratie, conflictbemiddeling en zakelijke begeleiding in o.a. de creatieve sector.