fbpx

N.E.W. presents: Talentontwikkeling binnen de Dance ‘The do’s and dont’s’

Bijna nergens zijn ontwikkelingen zo snel en dynamisch als binnen de wereld van de dance en elektronische muziek. Producers die lekker bezig zijn hebben meestal tracks uit op meerdere labels, zijn bezig publishing deals, maken dikke video clips, hebben een kleding sponsor en de live shows……dat zijn complete producties geworden. Want je komt niet meer weg met slechts “one dj and two decks”. Waar hebben dj’s en producer behoefte aan als ze zich verder willen ontwikkelen? En bieden talentontwikkelaars wel de juiste tools? Met een positief kritische instelling worden 3 dj’s/producers ondervraagt over de dikke Do’s en Dont’s binnen talent-trajecten. Waar hebben zij echt wat aan gehad? Een discussie over een veelvoud aan keuzes, netwerken en samenwerkingen.

 

Over Pyrodox:

In DJ-land gaan de twee factoren ‘jong’ en ‘getalenteerd’ meestal hand in hand. Iets wat de 22-jarige

Producer/DJ Kelvin Bolink (Pyrodox) beide zeker is. Zijn reis naar de top is namelijk al zo’n zes jaar geleden

begonnen op zijn slaapkamer en sindsdien reikt zijn muziek steeds verder en verder.

 

Over Wantigga:

Wantigga is als producer actief in Nederland en ver daar buiten. Opgroeiend uit een kerkelijk huishouden is de Gospel, Soul en Jazz hem met de paplepel ingegoten. Als autodidact heeft hij zichzelf meerdere instrumenten aangeleerd om te bespelen, zijn interesses zijn door de jaren heen naar electronische muziek en hiphop geëvolueerd.

 

Over Boxoy:

BOXOY staat nog maar aan de start van zijn carrière, maar heeft al bewezen dat hij gemaakt is voor de dj-scene. Hij heeft een samenwerking met Pyrodox gehad, die massive support kreeg. Hij is de winnaar van Kunstbende 2016 en draait op Mysteryland 2017! BOXOY staat bekend om zijn authentieke persoonlijkheid en zijn energie tijdens zijn performance. Hij spreekt in zijn muziek en het hele totaalplaatje klopt. Met zijn energieke trap beats en future bass laat hij een indruk achter die je niet snel zal vergeten.