fbpx

Kameleon: aan de slag als sessiemuzikant

Hoe kom je terecht in de wereld van de sessiemuzikant? Wat maakt je geliefd om gevraagd te worden? Je kan gevraagd worden voor live klussen, maar ook om studiowerk in te spelen. Wat zijn dan precies jouw rechten en hoe ontvang jij dan je geld?
Tijd: 15:15 – 16:00
Locatie: David Bowie Theatre (1.22)
Moderator:

Jaap Koopman
Jaap Koopman is een vierdejaars gitarist aan de Popacademie van het ArtEZ Enschede. Zijn ambitie is om een gerenommeerd sessiemuzikant te worden en is daar nu hard voor aan het werk!
Sprekers: Bernard Gepken & Jonas Pap

Sprekers:

Jonas Pap
Jonas Pap is een cellist. In 2001 begon hij met een klassieke opleiding op het conservatorium in Zwolle en sinds 2004 studeert hij ‘lichte muziek’ aan het conservatorium in Arnhem. Jonas verleent regelmatig zijn medewerking bij de opnames van cd’s en dvd’s. Maar meestal is hij op het podium te vinden, als sessiemuzikant.

Bernard Gepken
Bernard is vaste gitarist bij o.a. Daniel Lohues, Maaike Ouboter, Stephanie Struijk (Stevie Ann) en Rob Dekay. Ook is hij sessiemuzikant en heeft platen opgenomen met o.a. Henny Vrienten, Herman Finkers, Van Dik Hout, Blof, Michael Prins, Carice van Houten.