fbpx

De kraamkamer: waar luistert de professional naar?

Ben jij de nieuwe vis in de vijver? In dit panel komt aan bod hoe professionals jou als nieuweling beoordelen. De bands zullen zichzelf laten zien in 7 minuten, vervolgens gaan we meeluisteren met de beoordelingen van de professionals. Welke criteria hebben ze? Voldoe ik er zelf aan? Hoe ziet de perfecte pitch eruit?
NABER en Writist laten kort iets horen van hun repertoire waar de sprekers na afloop op reageren.

Tijd: 12:45 – 13:30
Locatie: David Bowie theatre (1.22)
Moderator:

Lisa de Jongh
Lisa is muziekprogrammeur bij Patronaat in Haarlem. Ze begon op haar twintigste in de muziekindustrie en werkte voorheen als programmeur van Amsterdam Woods Festival, bij Sugarfactory, Paradiso en The Daily Indie.

Sprekers:

Amir Charles
Amir is muzieksamensteller bij 3FM en coördinator van het muziekplatform 3FM Serious Talent. Hij struint stad en land af voor nieuw talent!

Erik Delobel
Erik is vanaf 2010 programmeur van poppodium Hedon te Zwolle en verantwoordelijk voor het inhoudelijke programma. Sinds 2013 is hij ook artistiek leider bij Hedon.

Atte de Jong
Atte is een een promotor. Tegenwoordig is er een overvloed aan nieuwe releases, Atte zorgt ervoor de juiste mensen jou muziek te horen krijgen. Hij werkt met o.a.: Jack & the Weatherman, Sir James, Joshua Walter, Diff, R3hab, en vele anderen.

Maike Fleuren
Maike is zakelijk en artistiek leider van productiehuis Oost-Nederland (ON). Ze werkte o.a. mee aan het 23-koppige Kyteman’s Hiphop Orkest, RAMKOERS en Het Geluid Van.