fbpx

Dann Thomas

Dann Thomas! Inzending van Atak

Je kunt hem tegenkomen in de kroeg, zowel voor als achter de bar. Hij heeft een zwak voor het schrijven van lekkere country-pop en rock. Hij is opgegroeid met zijn gitaar: Dann Thomas.

Samen met deze band met haar roots in Twente verovert hij inmiddels menig podium en festival. Zo speelden zij in het voorprogramma van de Golden Earring, Fields of Joy en de finale van Pop Secret in 2015. Lokale helden in wording. Met duidelijke invloeden van onder andere Bryan Adams en Keith Urban word je door deze band meegenomen in de nummers vol emotie, recht uit het hart. In 2016 bracht Dann Thomas zijn eerste single ‘The Woman’s Always Right’ uit, met een bijbehorende videoclip. Naast bandformatie laat Dann Thomas ook wel eens zijn gevoelige kant zien door solo op het podium te staan. In welke uitvoering ook: De ideale soundtrack voor dat ‘wide open highway’ gevoel!

“Wat direct opvalt is zijn prettige stemgeluid. Dann en zijn band staan vol energie en enthousiasme op het podium en spelen een aantal lekkere uptempo popnummers met précies genoeg gitaar!” Bron: 3voor12 Overijssel

Video