fbpx

Acquireren kan je leren

Sommige van je concullega’s lijken áltijd een overvolle agenda met toffe klussen te hebben. Ze gaan van festival naar festival, touren met dat ene populaire bandje en werken voor prestigieuze opdrachtgevers. En ze gaan ook nog eens drie keer per jaar op vakantie. Hoe komen ze aan al die klussen? Hoe houd je de vinger aan de pols bij opdrachtgevers en zorg je voor een volle werkagenda? Hoeveel kun je vragen? Hoe val je op tussen concullega’s? We gaan in gesprek met succesvolle ondernemers én opdrachtgevers in de popmuziek om al hun geheimen te ontfutselen.

Moderator:

Wim Koens
Wim is productieleider bij Productiehuis Oost-Nederland. Productiehuis ON bedenkt, maakt en verkoopt culturele producties. Binnen deze producties is popcultuur het uitgangspunt en ONusual stuff for normal people ons motto.
Sprekers:

Maurice Endeman
Maurice is adviseur popmuziek bij Poppunt Overijssel. Poppunt Overijssel is een organisatie die zich inzet de popmuziek in Overijssel en realiseert dit door ondersteuning van diverse organisaties en het organiseren van een aantal eigen projecten: de IJssel Stroomt Over, Popprijs Overijssel, Popsport, het Booster festival e.a.

Guus heemkerks
Guus is een geluidstechnicus bij o.a. Hedon Zwolle, Jan Terlouw Jr., And The Nightclub en De Zwarte Cross.